VED KLIK HER KOMMER DU ALTID TILBAGE TIL FORSIDEN.

Frida's Nyheder fra 2002-2003

Har du lyst til, at få mail hver gang, der er større nyheder eller opdateringer på Frida's sider? Så tilmeld dig Frida's mailingliste ved, at indtaste din e-mail adresse, og tast OK!

Gå til nyheder fra 2005, 2004 eller 2002-2003

14.12.03: Frida har været på hyrdekursus

I weekenden d. 13-14. december har vi været på hyrdekursus med Tony Ottesen. Vejret var for at sige det mildt en blandet fornøjelse. Lørdag regnede det næsten uafbrudt og søndag blæste det meget og vekslede ellers mellem regn og solskin.

Vi fik startet på et par nye ting, som Tony hjalp os med at komme godt i gang med, nemlig fradrivning og deling. Fradrivningen gik rigtig godt om lørdagen selv om Frida syntes det var underligt ikke at skulle gå i balance. Da jeg søndagen selv gik i gang med at prøve på en flok gik det faktisk rigtig godt og det ser ud til at Frida nok snart skal få styr på det.

Delingen er lidt sværere, men vi fik øvet at Frida skal gå igennem 2 flokke uden at låse sig fast på dem og det gik rimeligt, men der skal en hel del træning til og så for mit vedkommende. Jeg syntes det var svært.

Ellers var det som altid en hyggelig weekend i godt selskab og med god mad. Og til næste gang må jeg åbenbart hellere lave 4 dobbelt portion broccolisalat - det forsvinder som dug for solen ;-)

Du kan se billeder af Frida i aktion ved at klikke her!


15.11.03: Frida har bestået hyrdeprøven

Lørdag d. 15.10.2003 var Frida til sin første hyrdekonkurrence og hun bestod hyrdeprøven. Læs mere her!


1.11.03: En slem forskrækkelse

Jeg fik godt nok en forskrækkelse i dag. Vi var til hyrdetræning og havde lige været inde hos fårene. Frida løb rundt med de andre hunde og pludselig hakkede den ene hende. Hun fik åbenbart en hjørnetand lige i panden, det begyndte at bløde, men så ellers ikke slemt ud. Så jeg ville gå indenfor og lige vaske blodet af hende. Pludselig exede benene totalt under hende og hun kunne slet ikke styre det ene bagben. Jeg nåede lige at støtte hende så hun ikke faldt. Så kunne hun heller ikke støtte på det ene forben. Jeg blev helt hysterisk og bange. Jeg fik hjælp til at bære hende ind i laden og fik hende lagt ned på noget halm og fik et tæppe over hende. Hun var helt væk og øjnene stod næsten ud af hovedet på hende. Gradvis fik hun det bedre og øjnene blev normale. Hendes tandkød var også ret blegt som det bliver ved chok og det begyndte så at få farve igen.

Efter et stykke tid ville hun op og hun gik pænt, men var ret groggy og ville ligge ned igen. Så hun blev puttet ind i sin kurv i bilen med et tæppe over sig. Der var flere af de andre som havde set den slags før. Det er åbenbart en reaktion hunde kan have på slag/smerte. Hun har måske fået en lille hjernerystelse. Så jeg holder øje med hende i dag. Men der ser ikke ud til at være noget galt.


27.09.03: Opdatering af Årets konkurrencer

I sidste weekend blev konkurrencen om Årets Agility hund afgjort. Frida fik lørdag 1 point mere og kunne dermed gå i finalen med 12 point. Finaleløbet gik fint med undtagelse af en flyver på vippen, så vi endte med 5 fejl. Sammenlagt blev Frida nr. 20.

I konkurrencen om Årets Agilityhold endte vores RAP'pe NPA'er på en 7. plads efter en desværre ikke særlig god sæson. Ærgerligt for det var nogle drøngode hunde vi var sammen med, men desværre gik løbene ikke altid helt som planlagt.

I konkurrencen om Årets LP-hund i kl. 3 endte Frida på en 10. plads. Så vidt jeg har forstået kommer kun de 5 bedste med til finalen, så det nåede vi desværre ikke.

Men nu er stævnesæsonen ovre og vi tager en velfortjent pause fra konkurrencerne. I vinterens løb arbejder vi videre med programmet til elite-klassen, hvor vi så håber på at kunne debutere til foråret. Og så skulle Frida gerne bestå hyrdeprøven inden for de næste par måneder....

Frida's Kalender

Da jeg selv har lidt svært ved holde styr hvad vi skal og folk tit spørger hvad vi skal til af konkurrencer etc. har jeg tilføjet et nyhed til siderne - nemlig Frida's kalender. I menuen ligger der link under Nyheder.

Lidt reklame

Frida's Sider har fået lidt reklame i sidste udgave af Jubii Hunde Nyt, hvor der stod følgende:

---HUNDELINKS----------------------------------------------

Hver måned præsenterer jeg spændende og interessante
hundelinks. Hvis du støder på et godt link på din vej i
cyberspace, så giv mig tip på mailto:emma@email.dk

http://www.litgov.dk/frida/ kan du læse om livet hos
Janne og Frida. En rigtig spændende og indholdsrig privat
hjemmeside.

--------------------------------------------------------------

Tak til Søs Dalgaard for de pæne ord.

Du kan læse mere om Hunde Nyt og evt. abonnere på det her: http://www.jubii.dk/nyhedsbreve/nyhedsbrev.asp?brev=HundeNyt


08.09.03: DM i agility

Så er årets DM afgjort. Frida endte på en flot 7. plads. Efter spring løbet lå vi vist nr. 19, men agility er jo Frida's stærke side, hvor hun henter en hel del ind på hurtige, sikre felter og små buer.

Så vi nåede da at ligge som nr. 1 et stykke tid (dejlig fornemmelse, når speakeren siger " for at slå Janne og Frida, der ligger nr. 1 skal de ned på xx tid").

Der er jo heldigvis for os ikke mange af de lynhurtige i spring, som også kan gøre sig gældende i agility.

Jeg ville da gerne have avanceret lidt, vi blev jo også nr. 7 sidste år, men alle vores skader taget i betragtning er jeg nu godt tilfreds. Vi var jo oppe imod nogen stærke ekvipager.

Lørdag gik holdkonkurrencen ad h. til med 2 disk, så jeg var lidt bekymret. Men hun startede søndagen fint med en 5. pl. i spring 3 og så 2 gode DM løb.

På forsiden ser du et billede som TV-kanalen DK4 i øjeblikket bruger som reklame for deres program. De var på pletten og sender hele 2 timers reportage fra DM. Endelig noget agility i fjernsynet..

Du kan se siden om programmet her: http://www.dk4.dk/?p=plug-side-item;id=450;PSID=950b8e9f96a2350e6a8a1b5276418e4d

Om Frida så viser sig at være med i programmet ved jeg endnu ikke og da jeg ikke har DK4 selv må jeg vente på den video jeg har bestilt af udsendelsen.

Udsendelsen bliver vist 8 gange på DK4.

Mandag d. 8. sept. 20:30
Mandag d. 22. sept: 10:00
Tirsdag d. 23. sept 03:00
Tirsdag d. 23. sept 15:00
Onsdag d. 24. sept 05:00
Torsdag d. 25 sept. 00:00
Lørdag d. 27. sept. 14:30
Søndag d. 28. sept. 10:00


24.08.03: Border Collie dag

Frida og jeg var til Border Collie dag igår. En hyggelig dag med masser af (sjovt nok) border collier. Vi mødte bl.a. Tess, importeret fra Wales, som nærmest er et spejlbillede af Frida, dog har hun to sorte pletter bag på. Men det var dejligt at møde en anden hvid border - de er jo desværre ikke udbredte.

Agility gik rimeligt. I første løb tog fanden ved Frida og hun tog helt sin egen bane. Men det var så også første gang hun skulle løbe efter skadeperioden og hun havde lige noget overskudsenergi, der skulle brændes af. I Spring Åben blev hun nummer 7. I Spring 3 fik vi slalom fejl pga. for høj hastighed. I det sidste løb AG Åben havde Frida åbenbart glemt, at der er noget der hedder felter og fik fejl både på bom og vippe, men til A'et fik jeg åbenbart kontakt, så hun gjorde som hun skulle.

Vi havde meldt til lydighedsprøve i kl.3 og det gik rimeligt taget i betragtning af at vi ikke har trænet siden jeg blev skadet i Hillerød d. 14. juni. Så har Frida jo haft 2 skader og været i ro næsten hele tiden siden. Vi blev nr. 4 i klassen med en 2. præmie. Et 0 i næseprøve var det dårligste. Frida kiggede på pindene, smagte på et par stykker og kom så styrtende tilbage med en - den forkerte, desværre. Men feltet gik godt hun løb lige ud til det noget hun ellers har haft svært ved.

Vi stillede op i "Den gyldne apport" og jeg håbede vi kunne gøre det bedre end sidste år, hvor vi nåede ret langt, nemlig til 6 af 7 genstande. Men det var åbenbart for sent på dagen til Frida, hun var stået helt af og vi nåede kun til anden genstand.

Til gengæld vandt Frida konkurrencen om "Bedste Stritører" og hvem kan fortænke dommeren i det?

Men det var en hyggelig dag, selvom vejret ikke helt var med os med blæst og regn.


21.08.03: Så er vi klar igen...

Frida har idag været til check hos kiropraktoren og der var kun meget lidt at rette i hoften og skulderen var helt perfekt. Så hun har nu igen fået lov til at løbe agility.

Marianna var imponeret over, hvor meget der var sket siden i søndags. Og det må jo skyldes den daglige massage og infrarød, som jeg har givet hende, så det fortsætter vi med lidt endnu.


18.08.03: Nu gik det lige så godt....

Frida's skulder var på plads og havde det fint. Vi har været til stævner i Gundsølille og Albertslund uden problemer. 

For at genoptræne skulderen og styrke den bedst muligt tog vi hver morgen kl. 6 ned til stranden og fik os begge en dejlig opfriskende svømmetur og flere dage svømmede vi også en tur om aftenen.

Så i torsdags skulle jeg lige aflevere nogle varer for firmaet til en kunde i Helsingør. Frida havde været med på arbejde, så hun var med i bilen og havde i løbet af turen fået møvet sig fra bagrummet op på forsædet. Da jeg stiger ud af bilen siger jeg "bliv siddende" og det plejer hun, at gøre til hun bliver lukket ud på den modsatte side af bilen. Men det gjorde hun selvfølgelig ikke denne gang og jeg når lige at se ud af øjenkrogen at hun er på vej ud efter mig, men da har jeg smækket døren i og den rammer Frida lige på hoften og hun bliver klemt fra begge sider.

Hun sagde ikke en lyd, men gik hen på græsset og tissede. Så jeg troede vi var sluppet med skrækken.

Efter et par timer kunne hun pludselig ikke støtte på det ene bagben. Jeg mærkede hende efter og prøvede at finde problemet, men det kunne jeg ikke. Jeg ringede til kiropraktoren, men hun var ikke til at få fat i. Til dyrlægen, men hun var på ferie. Til massøren, men hun var på ferie.

Jeg sørgede så for at holde hende i ro og ringede videre næste formiddag. Der var ingen dyrlæger i området som havde tid. Stille og roligt begyndte Frida at støtte på benet, men hun gik "forkert" og var ikke sig selv. Jeg ringede så til DKK for at melde fra weekenden i Ribe, for det var under ingen omstændigheder en mulighed. De sagde bare, at jeg skulle sende en lægeerklæring ind hvis jeg ville have mine penge igen.

Efter lang tids ringen rundt fik jeg fat i Janne Kronstam, som også har en massør uddannelse og som jeg for mange år siden har trænet agility med. Hun ville gerne kigge på Frida. Vi susede afsted (godt man har en tålmodig arbejdsgiver). Janne mente at Frida var ramt på knæet og hun havde en stor blodansamling bag på låret. Hun kompenserede meget og var derved ved at trække sin skulder ud igen. Frida fik lidt massage og så tog vi tilbage på arbejde. Efter flere forgæves opringninger til kiropraktoren fik jeg fat i Yvonna Nielsen og hun fandt ud af at kiropraktoren, Marianna Bendixen, var på Mols fredag og lørdag. Jeg var velkommen forbi, men det kunne jeg ikke rigtig overskue. Søndag ville hun være på Falster hele dagen og jeg kunne prøve at ringe.

Jeg behandlede Frida med kolde omslag og masserede Arnica dråber ind på de forslåede steder. Senere gik jeg over til at massage med varme og infrarødt lys på hele ryggen, skuldrene og begge lår.

Søndag fik jeg så fat i Marianna og vi kunne komme med det samme. Vi kørte derfor til Svebølle og var der nede ved 19-tiden. Marianna fik rettet Frida skulder tilbage og fik også ordnet hendes hofter, som var det egentlige resultat af slaget med døren. De sad godt skævt og der var også en dyb blodansamling i den ene side.

Jeg fik ros for min behandling af den blodansamling på låret - den var næsten væk. Den anden sad så dybt, at jeg ikke kunne have gjort noget ved den. Massagen flere gange om dagen har helt sikkert også hjulpet med til at hun ikke har trukket sig så skæv inden behandlingen kunne komme i gang. Torsdag skal vi til check igen. Vi fortsætter de daglige massager indtil da.

Så sådan kan det gå ... men hold da op hvor har jeg haft dårlig samvittighed. Men tak til alle som jeg plagede i min desperate søgen efter hjælp til Frida! 

Og nu vil jeg så prøve at få en dyrlæge til at skrive en erklæring, hvilket kommer til at koste 400 kr. (de vil absolut have penge for en konsultation), så jeg kan få mine 800 kr. tilbage fra DKK.


31.07.03: Hermed lige en kort opdatering om Frida's skulder. Mandag i sidste uge var vi hos Marianna Bendixen i Svebølle (2 timers køretur hver vej) og havde fået tid kl. 21. Marianna kunne straks mærke at den var hel gal med skulderen. Den havde flyttet sig 3-4 cm. Hun mener, at Frida må have løbet for fuld drøn ind noget som stod meget fast. Hvad det kan være aner jeg ikke???? På dagen hvor det skete var hun hjemme hos mine forældre og begge hundene lå fuldstændig sløve hen i skyggen pga. varmen det meste af dagen og løb så vidt nogle af os har set overhovedet ikke rundt.

Nå, men skulderen kom på plads. Frida var dog ikke helt på toppen endnu, hvilket formodentlig skyldes slaget. På thermografen var det et kæmpe område med begge muskler som havde fået "slaget". Torsdag var vi lige en check tur hos Marianna igen og der var meget lidt at rette.

Vi skulle jo til Fyn i weekenden på hyrdekursus og hvis ikke Marianne sagde god for hende ville vi blive hjemme. Marianna syntes tvært imod at det var en god ide at tage af sted, fordi det også kunne hjælpe lidt på Frida's humør at lave noget hun virkelig godt kan lide. Hun skal så bare holde lidt pause fra agility pga. springene og det holder vi jo alligevel i øjeblikket. Så Frida skulle gerne være helt på toppen igen til stævnet i Gundsølille d. 3.8.

Vi havde en rigtig dejlig tur og et godt kursus hos Tony Ottesen og Frida viste ingen tegn på problemer med skulderen.


19.07.03:
 • Billederne fra hundeferien er uploadet på ny. Der var en del folk som havde problemer med at se dem i stor størrelse, men nu virker det forhåbentlig? Ellers send os lige en besked på frida@litgov.dk.

 • Frida startede i torsdags til lydighedstræning hos Helle Poulsen, som jo blev verdensmester i 2001 med sin border collie Debbie, så det forventer vi at få en masse ud. Vi skal gå på et lille hold med 3 andre hunde hver 2. torsdag.

 • Frida har skadet sin skulder i torsdags. Hvordan vides ikke. Pludselig ville hun bare ikke støtte på venstre forben. Hun har været til check hos hundemassør Rikke og nu venter vi utålmodigt på at hundekiropraktor Marianna Bendixen er tilbage fra ferie på mandag. Så kan hun forhåbentlig få Frida på dupperne igen. Hun er godt nok noget nedtrykt lige nu.


14.07.03: Så er vi vel hjemkommet fra Hundeferie. Du kan læse mere om ferien og se billeder her.
Anne Nyquist har arrangeret kursus med Tony Ottesen hos hende selv. Vi skal derfor på endnu 4 weekender og lære mere af Tony:

4. og 5. oktober 2003

8. og 9. november 2003
13. og 14. december 2003
24. og 25. januar 2004

Så jeg glæder mig til at komme videre med hyrdningen. I mellem weekenderne er det så meningen at vi skulle øve os på det vi lærer til den normale træning hos Anne.


02.07.03: Jan og Charlotte har været så søde at tage lidt billeder af Frida til hyrdetræning i går aftes. Tak for det! Du kan se billederne her. Og så lige en tak til dem for videofilmen fra hyrdekursus på Fynshoved - de brugte hele weekenden på at filme os alle sammen. 

30.06.03: Frida har nu fået sin endelige godkendelse fra DKK på at hun er Dansk Lydighedschampion. Du kan se brevet fra DKK her eller diplomet her.

Jeg har meldt Frida til endnu et hyrdekursus hos Tony Ottesen på det dejlige Fyns Hoved. Så i weekenden d. 26-27. juli tager vi afsted igen. Vi glæder os. 

Men først skal vi lige på Hundeferie i uge 28 på Tårup Strand Camping sammen med Rikke og Bobbe. Og det glæder vi os også til, men mere om det når vi kommer hjem igen.


23.06.03: Så er vi vel hjemkommet efter en fantastisk weekend med hyrdetræning hos Tony Ottesen på Fyns Hoved. Du kan se en lille beskrivelse og billeder her.

13.06.03: Så blev jeg færdig med et par rejsebeskrivelser fra sidste år.

Du kan derfor nu læse mere om vores ture til Råådalsruset og Tønsberg Ugen.


12.06.03: Så er opdateringen næsten klar og der er kommet nye ting og lidt nyt design til. Nyt er bl.a.:
 • Sider om hyrdning. Frida er begyndt til træning.

 • Siderne om LP opdateret bl.a. med resultater.

 • Stambogen er blevet udvidet betydeligt. Jeg har prøvet på, at gå så langt tilbage som muligt og er oppe på 10 generationer. Der er selvfølgelig nogle huller rundt omkring. Fra stambogen er der link til en beskrivelse af hunde med de oplysninger jeg har kunnet finde. Stambogsnumrene linker til Border Collie databaser eller lign. med oplysninger om hunden. Det har været et større projekt og jeg er ikke færdig endnu. Så kig forbi - der er sikkert kommet noget nyt til.

 • Gæstebog - Frida har fået sin egen gæstebog, så husk at skrive en hilsen.

 • Nyt design med ny menu.

Der er jo desværre gået lidt lang tid siden Frida's hjemmeside er blevet opdateret, hvilket skyldes en blanding af travlhed, sygdom og manglende lyst fra min side. Men det skal nok ske oftere fremover.

Så her kommer et resumé af hvad der er sket os siden sidst. Resultater kan ses på de forskellige resultatsider.

Årets KAF'er:
I december 2002 blev jeg valgt til Årets KAF'er 2002 i Kvistgård Agilityforening - nedenstående er taget fra KAF's hjemmeside:

Årets KAF'er 2002 blev kåret efter en afstemning blandt medlemmerne. 49 medlemmer havde stemt på de 4 kandidater og stemmefordelingen blev følgende:

Janne Litgov - 49 stemmer

Dorthe Kiærulff - 13 stemmer

Martin Mehlsen - 5 stemmer

Steen Christensen - 2 stemmer

Janne Litgov blev dermed kåret som Årets KAF'er 2002 og fik pokalen overrakt d. 12.12. i forbindelse med IAL bane 4.

I indstillingen fra bestyrelsen stod der følgende:

Janne Litgov, klubbens WEB-master og ekvipage på konkurrence- og powerhold:

Janne oprettede på eget initiativ for ca. 2 år siden klubbens hjemmeside på internettet, og har siden da fungeret som klubbens WEB-master. Janne yder i den forbindelse en kæmpe arbejdsindsats og med et imponerende resultat til følge.

Janne er samtidig en rigtig ildsjæl, der altid er parat til at give en hjælpende hånd med ved vores forskellige interne konkurrencer og stævner. Janne var f.eks. i den forbindelse koordinator i sponsorjagten forud for Borrevejlestævnet og selv utrolig ihærdig som formidler af stor og små sponsorater. Også i forberedelserne til Dania Cup 2003 er Janne involveret, og har bl.a. stået for udarbejdelsen af vores sponsorprospekt.

Endelig yder Janne også en kæmpe indsats med at samle resultater i forbindelse med IAL-konkurrencen fra hele verden.

Farvel til KAF:
I marts 2003 blev jeg ekskluderet fra KAF sammen med mere end 20 andre, som havde tilladt sig at stille spørgsmål til bestyrelsen måde at håndtere forskellige forhold på, samt deres meget ubehagelige måde at henvende sig til medlemmerne på, samt rene diktaturforhold. En måde som alle i desværre bestyrelsen støttede op om.

Efter at have givet udtryk for min utilfredshed med deres opførsel blev jeg så endelig ekskluderet og har derfor ikke længere noget med KAF at gøre. Og jeg var også nødsaget til at trække mig ud af Dania Cup 2003's styregruppe.

Efter næsten 9 år og efter en periode, hvor jeg var tæt på at miste lysten til agility totalt var det slut med KAF. Mærkeligt som tingene kan udvikle sig.

Jeg træner nu sammen med alle de andre ekskluderede i træningssammenslutningen NPA - Nordsjælland Power Agility, et fællesskab som blev etableret efter vores eksklusioner - eftersom vi jo var nødt til at finde en måde at træne agility på. Vi har fået glæden og lysten tilbage og har det utrolig hyggeligt og rart. Og vi er alle gode til at støtte hinanden og hjælpe med forslag m.m.

Nyheder 2002

07.05.02: Frida fik ved weekendens stævne i Vissenbjerg på Fyn en 3. plads i Agility Åben om lørdagen og fik dermed endnu 10 point i konkurrencen om årets agilityhund. Og vi er hermed med i finalen til DKK's stævne i september (kræver 10 point og vi har nu 15).

Søndagen gik desværre ikke så godt. Jeg kan godt mærke at jeg stadig er syg og på medicin. Sådan en hel weekend hjemmefra tager hårdt på kræfterne.


01.05.02: Frida fik ved weekendens stævne på Amager 2 udtagelser til DM, en i spring og en i agility, så nu mangler vi kun en mere af hver for at komme med til DM igen i år. DM afholdes til september.

21.04.02: Jeg beklager at der har været sådan en lang pause i opdateringerne af Frida's sider, men jeg har været meget syg og har simpelthen ikke haft overskud til det også.

Men lidt nyt er der da sket siden sidst:

Agility stævne i Gundsølille 6. -7. april: Jeg havde ikke store forventninger til dette stævne, men mens jeg var mest syg var det mit mål, at jeg skulle kunne løbe her. Jeg blev udskrevet fra hospitalet om tirsdagen og tog så af sted.

Men det gik over al forventning: vi fik point til landsholdet, samt 5 point til Årets Agilityhund og havde også andre gode løb. Vores hold KAF-SPEED klarede sig rigtig godt lørdag, men fik desværre for mange disk søndag til at kunne få point til Årets Agilityhold, men vi kæmper videre.

Stillingerne i Årets Agilityhund, Årets Agilityhold og Landsholdskvalifikation kan ses på KAF's hjemmeside under resultater.

Ved samme lejlighed fik vi også 8 point til Årets Border Collie i AG vinderklasse. Se mere på Border Collie klubbens hjemmeside.

Agility stævne i Hässleholm, Sverige, 9.-10. marts: Det gik bare kanongodt med Frida. Lørdag blev vi nr. 3 i Åben Agility ud af 147 hunde og søndag vandt vi så Åben Agility. Også Frida's holdløb var godt og holdet endte på en 4. plads. Læs mere og se billeder her.

Polen 2001: Endelig fik jeg skrevet beretning om vores tur til Polen sidste år.  Se mere her.

Flere billeder: Fotoalbummet er også blevet opdateret med lidt flere billeder af Frida. Du kan se billederne her.


28.02.02: Frida's sider er nu blevet tilmeldt:

Så du er meget velkommen til at stemme på siderne. klik på logoet her over. På forhånd tak for din stemme!


03.02.02:

IAL 2001:

Så er resultaterne for IAL konkurrencen. Og vi er da stolte over at være medlem af den vindende klub, Kvistgård Agility Forening. Frida har i løbet af de 4 baner i 2001 haft 2 rigtig gode løb og 2 mindre gode løb, men alle løb er gennemførte og dermed pointgivende:

 1. Bane 1: 10 fejl, tid: 36,59 sek.
 2. Bane 2: 0 fejl, tid: 32,43 sek.
 3. Bane 3: 10 fejl, tid: 43,19 sek.
 4. Bane 4: 0 fejl, tid: 32,54 sek.

Individuelt endte Frida dermed på en sammenlagt 37. plads med i alt 20 fejl, tid 144,75 sek. og 32 point. I 2001 var der totalt 877 hunde, som deltog i Maxi-klassen. Så det er da en ret pæn placering - fejlene taget i betragtning.

Løbet på bane 2 var det 2. bedste løb i klubben, det samme gælder løbet på bane 4, som var 3. bedste i klubben. Disse to løb har derfor været tællende i IAL klubkonkurrencen og har været med til at sikre KAF sejren.

Placering Klub ID Klub Total point i år Total fejl Total tid

MAXI:

1

DEN.3 Kvistgård Agility Forening 53 0,00 394,64
2 ITA.5 Crazy Jumpers - Torino 43 7,09 421,52
3 BEL.3 H.S. Sloeber - Kontich 42 5,00 410,52

Men nu er et nyt år gået i gang og vi håber, at kunne gøre det bedre i år. Første bane løber vi d. 26. marts.

Læs mere om de danske resultater i IAL konkurrencen - klik her.


18.01.02: LOGO:

Frida er kommet med i Border Collie Klubbens logo for Årsstævne 2002. Se logoet her eller besøg border collie klubbens hjemmeside.


13.01.02:

Så har Frida fået sine helt egne sider, hvor du kan læse om vores aktiviteter, se billeder og meget mere.

IAL konkurrencen har også fået sine egne sider - dem finder du her: www.litgov.dk/ial.

Vi håber, at du synes om de nye sider og du er altid velkommen til at sende din ros/ris på følgende adresse: frida@litgov.dk

 

 

Frida Wilma Asta Agility Hyrdning Rally og LP Fotoalbum Diverse

Historie

Familie

Stamtavle

Div. aktiviteter

Fotoalbum

Frida's fanside

Historie

Data/stamtavle

Udstilling

Fotoalbum

Data/Stamtavle

Hyrderesultater

Fotoalbum

Frida og AG

Agilityrejser

Frida's resultater

Frida AG foto

Om hyrdning

Frida hyrder

Wilma hyrder

Asta hyrder

Resultater

Hyrdefotos

Frida og LP

Frida's resultater

Frida's LP fotos

Wilma's resultater

Asta's resultater

 

Frida's fotos

Wilma's fotos

Asta's fotos

Modelfotos

På tryk

Videofilm

Blog

Gl. nyheder

Youtube

Vi mindes

For sjov

Gæstebog

Denne side er sidst opdateret: 31-12-2006 09:41 . 

Indholdsfortegnelse. Webmaster. Kontakt os. Copyright©2002-2011 - Janne Litgov.