VED KLIK HER KOMMER DU ALTID TILBAGE TIL FORSIDEN.

Frida og Agility

Her kan du læse om Frida og agility og om vores "agilityrejser" rundt omkring i verden, dog mest Skandinavien.

Historien om Frida og agility:

Jeg hentede Frida i Sverige en søndag  i Februar 1998 og om torsdagen startede vi så med agility og det har vi arbejdet med lige siden - en kilde til stor glæde, mange gode oplevelser, store ambitioner og af og til frustrationer, når det ikke lige går efter planen. Vi blev i august 2001 Dansk Agility Champion og arbejder nu videre på at blive Springchampion, og det skal nok lykkes indenfor en overskuelig fremtid.

Jeg har før hen løbet agility i en hel del år med mine forældres schæferhund Dinah. Og havde derfor, synes jeg selv, rimelig godt styr på det der med agility.

Men så fik jeg Frida og hun synes jo det skal gå en hel del hurtigere og hun er ikke bare altid lige der, hvor jeg regner med at hun er. Dinah løb ikke bare selv ud og fandt på noget, hvis ikke jeg lige var hurtig nok med kommandoen og hun kunne altså heller ikke vende rundt på en 5-øre (det jo naturligt nok taget i betragtning af at Dinah trods alt vejer mere end det dobbelte af Fridas 16-17 kg.

Så nu måtte jeg jo så lære at være meget hurtigere og meget mere præcis med mine kommandoer og passe på med kropssproget. Frida reagerer lynhurtigt på selv det mindste lille skridt eller sving med armen til "den forkerte side" og så kan det hurtigt gå galt. Hvordan hun når at opdage det når hun løber foran og med ryggen til ved jeg stadig ikke - men hun er aldrig i tvivl om hvad jeg er i gang med der bagude.

Men det er dejligt at løbe med en hund, som gerne vil videre og med tiden har vi fået oparbejdet et rigtig godt samarbejde og hun har en utrolig tillid til sin fører, som måske ikke altid er helt berettiget.

Læs mere om Frida og agility:

 

Frida Wilma Asta Agility Hyrdning Rally og LP Fotoalbum Diverse

Historie

Familie

Stamtavle

Div. aktiviteter

Fotoalbum

Frida's fanside

Historie

Data/stamtavle

Udstilling

Fotoalbum

Data/Stamtavle

Hyrderesultater

Fotoalbum

Frida og AG

Agilityrejser

Frida's resultater

Frida AG foto

Om hyrdning

Frida hyrder

Wilma hyrder

Asta hyrder

Resultater

Hyrdefotos

Frida og LP

Frida's resultater

Frida's LP fotos

Wilma's resultater

Asta's resultater

 

Frida's fotos

Wilma's fotos

Asta's fotos

Modelfotos

På tryk

Videofilm

Blog

Gl. nyheder

Youtube

Vi mindes

For sjov

Gæstebog

Denne side er sidst opdateret: 13-06-2009 20:43 . 

Indholdsfortegnelse. Webmaster. Kontakt os. Copyright©2002-2011 - Janne Litgov.