VED KLIK HER KOMMER DU ALTID TILBAGE TIL FORSIDEN.

Frida & Wilma som modeller

Frida og Wilma er begge til rådighed til reklamefilm og foto m.m. Hvis du ønsker at bruge en af hundene så kontakt mig venligst via mail. Begge hundene er kameravante og meget samarbejdsvillige. De er også begge to meget glade for børn og utrolig legesyge.

Frida - Hvid/sort border collie: Frida er Dansk Agilitychampion, Dansk Springchampion, Dansk Lydighedschampion og har bestået hyrdeprøve. Frida har et stort repertoire af tricks og lærer meget hurtigt nye. Hun elsker at være i centrum foran et kamera og er meget nemt at arbejde med. Frida er 11 år gammel, men i utrolig god form. Frida's specielle aftegninger og flotte hvide farver kombineret med hendes frække glimt i øjet gør at man straks lægger mærke til hende. Hun har sin helt egen charme. Se flere billeder af Frida - klik her.

Wilma - Sort/hvid border collie: Wilma er 4 år. Hun er en utrolig glad, tillidsfuld og kærlig hund, som meget gerne vil arbejde. Hun bliver primært trænet til hyrdning, men har en god basis af lydighed og kan de mest almindelig kommandoer. Wilma's meget skarpt afgrænsede aftegninger er meget flotte og giver et helt specielt udtryk. Se flere billeder af Wilma - klik her.

Jeg synes jo selv at Frida er den kønneste af alle hunde, så da jeg så at en fotograf søgte hundemodeller sendte jeg for sjov et billede af Frida til hende. Og hun synes også, at Frida var lige sagen og hun gerne ville fotografere hende og se hvordan billederne blev. Her nedenfor kan du se 13 af billederne, samt 2 eksempler på hvad de er blevet brugt til. De er alle taget af professionel dyrefotograf Amilla Dee, som også har copyright på billeder.

Frida syntes det var sjovt at blive fotograferet og at have 3 menneskers uafbrudte opmærksomhed og masser af ros og godbidder, og har man først lært apport så kan alt jo apporteres. Men hvis du mangler en model stiller altid vi gerne op.

Et af billederne er senere hen blevet brugt i både en plakat og som kalender. Her nedenfor kan du se hvordan det ser ud.

 
Frida Wilma Asta Agility Hyrdning Rally og LP Fotoalbum Diverse

Historie

Familie

Stamtavle

Div. aktiviteter

Fotoalbum

Frida's fanside

Historie

Data/stamtavle

Udstilling

Fotoalbum

Data/Stamtavle

Hyrderesultater

Fotoalbum

Frida og AG

Agilityrejser

Frida's resultater

Frida AG foto

Om hyrdning

Frida hyrder

Wilma hyrder

Asta hyrder

Resultater

Hyrdefotos

Frida og LP

Frida's resultater

Frida's LP fotos

Wilma's resultater

Asta's resultater

 

Frida's fotos

Wilma's fotos

Asta's fotos

Modelfotos

På tryk

Videofilm

Blog

Gl. nyheder

Youtube

Vi mindes

For sjov

Gæstebog

Denne side er sidst opdateret: 14-07-2008 19:44 . 

Indholdsfortegnelse. Webmaster. Kontakt os. Copyright©2002-2011 - Janne Litgov.