VED KLIK HER KOMMER DU ALTID TILBAGE TIL FORSIDEN.

Hyrdetræningsweekend hos Tony Ottesen

I weekenden d. 20-21. juni 2003 var vi på træningsweekend hos Tony Ottesen på Fyns Hoved. Og det var noget vi virkelig fik noget med hjem fra.

Vejret var godt og omgivelserne var simpelthen bare så flotte og perfekte. Tony hjalp hver enkelt deltager med hundene og vi trænede hver især på de ting, som netop vores hund havde brug for, hvad enten det var nybegyndere eller mere øvede.

Frida arbejdede vi med at få til at lade være med små skinangreb på fårene. Hun går stille, pænt og velovervejet med fårene, men når vi så drejer rundt - ændrer retning - tror hun åbenbart ikke at hun har styrke nok til at flytte fårene. Så hun speeder op og napper lige det yderste får.

I løbet af weekenden endte hun dog med næsten at forstå at det slet ikke var nødvendigt. Men det er noget som skal holdes vedlige. Jeg har selv trænet på det inden vi kom til Fyn, men jeg tror nu jeg er blevet bedre til at læse hvornår hun tænker på det og så stoppe hende før hun gør det.

Hun er helt sikkert også blevet bedre til at drive fårene i et behersket tempo. Frida fik også prøvet at arbejde sammen med en anden hund. Tony's egen hund, Tweed, kom ind som hjælper og det syntes Frida var fint. Når hun ikke helt havde styr på situationen overlod hun det til Tweed. De endte med at drive fårene sammen i helt samme tempo og det tror jeg gav Frida en god portion selvtillid.

Vi boede på den nærliggende campingplads sammen med de fleste andre deltagere. Lørdag aften var der arrangeret grillhygge.

Det var en utrolig lærerig og hyggelig weekend og jeg er da endnu mere overbevist om at vi skal have taget den der hyrdeprøve og så må vi se om det bliver til mere. Men vi har virkelig fået noget at arbejde med. En stor tak til alle deltagerne for en dejlig weekend og især til Tony for engageret undervisning og kyndig vejledning til en flok skøre københavnere.

Her kan du se billeder af Frida, som hyrder på Fyns Hoved. Hvis du vil se flere billeder fra Fyns Hoved kan du kigge på Tony Ottesen's hjemmeside.

Frida nyder sin "yndlingskanal" Channel Får.

 
Frida Wilma Asta Agility Hyrdning Rally og LP Fotoalbum Diverse

Historie

Familie

Stamtavle

Div. aktiviteter

Fotoalbum

Frida's fanside

Historie

Data/stamtavle

Udstilling

Fotoalbum

Data/Stamtavle

Hyrderesultater

Fotoalbum

Frida og AG

Agilityrejser

Frida's resultater

Frida AG foto

Om hyrdning

Frida hyrder

Wilma hyrder

Asta hyrder

Resultater

Hyrdefotos

Frida og LP

Frida's resultater

Frida's LP fotos

Wilma's resultater

Asta's resultater

 

Frida's fotos

Wilma's fotos

Asta's fotos

Modelfotos

På tryk

Videofilm

Blog

Gl. nyheder

Youtube

Vi mindes

For sjov

Gæstebog

Denne side er sidst opdateret: 25-03-2006 18:09 . 

Indholdsfortegnelse. Webmaster. Kontakt os. Copyright©2002-2011 - Janne Litgov.