VED KLIK HER KOMMER DU ALTID TILBAGE TIL FORSIDEN.

Frida's Agilityresultater

Nedenfor her er der en liste over de placeringer og oprykninger, som vi indtil nu har opnået. Listen vil blive opdateret når vi får en ny god og tællende placering.
Oprykninger og placeringer:

2008

06-07.09.2008 Frida nr. 10 til DM individuelt

Lørdag var der holdkonkurrence og vi stillede op med samme hold, som sidste år. Og da vi jo vandt sidste år og dermed var regerende Danmarksmestre for hold havde jeg jo håbet at vi kunne gentage succesen. Men nej, sådan skulle det ikke gå. Frida løb et fint spring løb, men desværre blev 2 af holdkammeraterne disket og da de 3 bedste resultater af 4 tæller, så talte den ene disk med. Frida løb også et fint løb i agility, hun fik kun 1 fejl da hun sprang fra feltet på bommen. Alt i alt fik vi holdet hevet op på en 7. plads.

Søndag var det så tid til det individuelle DM. Frida var kvalificeret for 9. gang. Hun bli'r 12 år i næste måned og var uden tvivl den ældste hund, der deltog.

Jeg havde håbet at vi kun skulle springe 60 cm, men springene blev sat til max. højde på 65 cm. Jeg havde heldigvis trænet med Frida på 65 cm de sidste par gange, men det er alligevel lidt højt for hende. De sidste 5 cm betyder meget og så skal hun virkelig give alt hvad hun har i sig.

I springløbet løb hun fint, hun vendte forkert et par gang, hvilket kostede tid, men var eller fejlfri. Hun fik så en lille tidsfejl på 3,65 sekunder.
Men alligevel lå hun som nr. 11 inden agilityløbet. I agilityløbet rev hun desværre det første spring, men var så ellers fejlfri og under banetiden.

Alt i alt endte Frida på en 10. plads. Der var 42 deltagere. Så det synes jeg var ret flot af sådan en gammel hund.

Hun elsker stadig at løbe og smiler over hele hovedet når hun løber. Se de  billederne nedenfor som Lene Wöhliche tog under DM.

Det var så Frida's sidste DM. Det var 9. gang hun var kvalificeret. Fra næste træningshold træner Frida på lav højde sammen med mellemhundene og ved konkurrencerne fremover deltager hun i seniorklasse. Jeg håber, at der måske kommer et senior DM på et tidspunkt. Vi har allerede et hold klar, som kan slå dem alle ;-)

2007

01.09.2007 Frida blev DANMARKSMESTER i agility for hold

Frida og jeg var med på holdet "Jyderne og Sjællænderen", som bestod af Lone Sommer med Duder og Panik og Annmari Lindhart med Barny.

I springløbet lagde Lone ud med at få fejl med Duder. Da de 3 bedste løb tæller var vi nødt til at ha' 3 fejlfrie løb. Og det leverede Frida, Panik og Barny. Vi lå så nr. 4 inden agilityløbet og skulle derfor starte som 4. sidste hold.

Holdene inden kunne vi se ikke kunne slå os hvis vi holdt stilen, de havde flere fejl efter deres agilityløb. Lone startede ud med at løbe fejlfrit med Duder. Så kom Annmari og Barny - desværre fik de fejl på nedgangsfeltet på bommen. Så var det vores tur men desværre snød Frida mig på bommen og fik også nedgangsfejl. Så lå presset på Lone, som heldigvis løb fejlfrit med panik. Dvs. vi kun havde 1 fejl som talte.

Så blev det godt nok nervepirrende. Vi var helt tørre i halsen og havde ondt i maven, da flere og flere på de 3 bedst placerede hold fik fejl. Og pludselig kunne vi regne ud at det faktisk var vores hold der ville vinde.

Og ganske rigtigt: VI VANDT!!!!!!!!!!!!!!

Om 2 måneder bli'r Frida 11 år og sandsynligheden for at dette her var hendes sidste DM er ret stor, så jeg er bare så glad og stolt af at hun kan slutte af med manér.

TEAM betyder: Together Everyone Achieve More

Tak til mine dejlige holdkammerater.

Søndag d. 2. september løb vi DM Individuelt. Frida var kvalificeret for 8. gang. Det gik desværre ikke lige så godt isom holdkonkurrencen. Vi startede med at blive disket i springløbet, fordi jeg var et kvaj og ikke handlede hende som jeg jo godt vidst hun skulle handles.

Men hun tog revanche og løb et rigtig godt agilityløb, desværre med fejl på bommen. Men her viste hun hvorfor hun var udtaget.

Dommeren sagde bagefter at hvis det stod til ham havde hun fået en præmie for dagens hurtigste A.

Vinderhundene: Barny, Frida, Panik og Duder

 

2006

03.09.2006 Frida blev nr. 9 til DM individuelt

Idag deltog Frida i individuelt DM, som hun for 7. gang var kvalificeret til. Og hun havde igen idag 2 flotte fejlfrie løb. Efter springløbet lå hun som nr. 19, men agility er jo Frida's bedste, så her hentede hun en hel del ind. Hun lå længe og førte konkurrencen, men så kom de unge, hurtigere hunde på banen ;-). Men jeg er rigtig godt tilfreds med en 9. plads. Frida's bror Acer blev nr. 6. Ikke dårligt af sådan et par seniorhunde som bli'r 10 år i næste måned.

02.09.2006 Frida blev nr. 2 til DM for hold sammen med holdet Nordsjælland Power Agility

Idag deltog Frida i DM for hold. Og hun havde 2 flotte fejlfrie løb. Vi løb på holdet Nordsjælland Power Agility sammen Regin Reinhard med hendes bror Acer, Nete Trorup med Cosy (datter af Acer) og Hanni Zimmer med Arvak.

Efter springløbet lå vi nr. 2 og den plads satsede vi på at beholde og det lykkedes. Vi blev kun slået af et hold bestående af 3 landsholdsdeltagere og en tidligere landsholdsdeltager, og havde de ikke slået os så havde det da stået fuldstændig galt til med landsholdet, hvis et hold med 2 hunde på næsten 10 år, en på 8 og en på 6 år havde slået dem.

Så jeg er rigtig godt tilfreds med Frida's og holdets resultater.

Nr. 2 Nordsjælland Power Agility og nr. 1 KAF Need for Speed

Cosy, Acer, Arvak og Frida

Præmieoverrækkelse

Smukke Frida med præmierne

2005

29.05.2005 Frida er blevet Dansk Springchampion

Så lykkedes det endelig. Frida blev Springchampion og er dermed 3-dobbeltchampion: agility-, lydigheds- og nu også springchampion. Ved dagens stævne i Roskilde løb Frida et flot fejlfrit løb på en bane, som virkelig krævede en erfaren hund og handling. Der var en meget svær slalomindgang. Hundene kom i fuld fart ud af tunnelen med retning direkte mod 2. port. Og her lod jeg det være op til Fridas erfaring at gøre det rigtigt og det belønnede hun fuldt ud. Resten af banen løb hun perfekt med små snævre buer og god fart. Hendes tid var 33,47 sekunder, så hun var langt under banetiden på 37 sekunder. Dommer var Allan Hansen. Faktisk var Frida den eneste fejlfrie hund i både lille, mellem og stor klasse. Her er resultaterne fra klassen:

Størrelse - stor
Pl. Nr. Hund Fører Race Fejl Tid Ialt
1 84 Frida Janne Litgov Border Collie 0 33,47 0,00
2 65 Angus Lars Nielsen Border Collie 0 37,43 0,43
3 83 Menon Lene Holmboe Tervueren 0 37,56 0,56
  52 Keeno Regin Reinhard Australian Shepherd   Disk.  
  69 Easy Lone Thyrsgaard Border Collie   Disk.  
  70 Fly Lilli Andersen Border Collie   Disk.  
  74 Djeddie Susanne Prier Border Collie   Disk.  
  75 Hobi Gitte Eilstrup Tervueren   Disk.  
  76 Quincy Jørn Platz Border Collie   Disk.  
  80 Charlie Jørn Quisborg Border Collie   Disk.  
  82 Albert Maiken Christensen Border Collie   Disk.  

Frida rykkede op i Spring 3 d. 13.5.2000 og fik sit første cert d. 14.5.2000, det andet cert kom så d. 25.5.2003 og det sidste og endelige fik vi så d. 29.5.2005. Det har altså taget os over 5 år, hvor vi har haft utallige 2. pladser og også har vundet Spring 3 masser af gange, men desværre med fejl. Men åbenbart er Maj en god måned for Springcerter til Frida.

Men nu er Frida altså endelig Springchampion og det i en alder af 8½ år.

2004

05.09.2004 Frida deltog ved Individuelt DM. Jeg satsede alt og pressede hende så meget jeg overhovedet kunne. Vi havde 2 kanongode løb. Desværre med 1 fejl i hvert løb, en nedrivning i springløbet og en feltfejl på bommen ned i agilityløbet, men tiderne var fantastiske og havde rakt til en 4. plads.
04.09.2004

Frida vandt DM for hold sammen med holdet Power Agility 8

Vinder af FUFA's Danmarksmesterskab for hold 2004: 

Power Agility 8 bestående af Regin Reinhard og Acer, Linda J. Philipsen og Ripley, Janne Litgov og Frida, samt Kristian Opsann og Joy. Øverst: Frida med alle præmierne.

07.08.2004

Stævne Vestegnen. Frida fik den sidste DM-udtagelse i SP og er dermed klar til årets DM. Det trak ud med den sidste pga. skade og agilityferier i udlandet.

31.07.2004

Ved 4 dages internationalt stævne i Ronneby, Sverige, blev vores hold NPA 8 nr. 2 af 23 i springkonkurrencen. NPA 8 bestod af Regin Reinhard og Acer, Linda J. Philipsen og Ripley, Kristian Opsann og Joy og selvfølgelig Janne Litgov og Frida. 

Med de 2 gode resultater kvalificerede NPA 8 sig til finalen i Folksam Cuppen hvor præmien var 8000 kr., men vi takkede pænt nej, da vi ikke lige kunne komme til Stockholm weekenden efter og vores plads gik dermed videre til det næste hold.

29.07.2004

Ved 4 dages internationalt stævne i Ronneby, Sverige, blev vores hold NPA 8 nr. 1 af 21 i agilitykonkurrencen. NPA 8 bestod af Regin Reinhard og Acer, Linda J. Philipsen og Ripley, Kristian Opsann og Joy og selvfølgelig Janne Litgov og Frida.

24.07.2004

Ved European Open i Böbingen an der Rems, Tyskland, blev vores hold NPA 8 nr. 17 ud af 74 hold med tophunde fra hele Europa. NPA 8 bestod af Regin Reinhard og Acer, Linda J. Philipsen og Ripley & Quincy og selvfølgelig Janne Litgov og Frida.

05-06.06.2004

DKK Stævne i Ølstykke. Frida fik point 5 point til Årets Ag-hund, 5 point til Årets Allround hund og blev nr. 2 i SP3.

08.05.2004

Stævne i Hvalsø. Frida fik 1 DM-udtagelse i AG

01-02.05.2004

DKK stævne i Helsingør. Frida fik 2 DM-udtagelser i AG + SP

2003

7.9.2003 Årets DM i agility. Frida blev med 2 fejlfrie løb nr. 7. Samme placering som i 2002.

29.5.2003 Stævne i Gundsølille. Frida fik sin 4. og sidste DM-udtagelse. Dermed klar til Årets DM i agility. Så for en gangs skyld skal vi IKKE til Langeskov og hente den sidste.
25.3.2003

Stævne i Ribe. Frida blev vinder af Spring kl. 3. Og fik dermed sin 2. oprykningsplacering. Vi fik også endnu en DM-udtagelse i Spring Åben.

17.5.2003 Stævne i Hvalsø. DM-udtagelse i Spring Åben og Agility Åben. Og 2. udtagelse til RCM Finalen og der med er Frida udtaget til finaleløbet.

Jeg synes selv det gik ret godt og havde ikke forventet noget pga. fibersprængningen fra Hillerød, så jeg humpede banen rundt og fjerndirigerede mest muligt.

11.5.2003

Kredsmester i Agility og spring

Stævne i Hillerød. Frida vandt SP Åben (0 fejl, 31,41 sek.) og fik en 5. plads (0 fejl, 33,41 sek.) i AG Åben (bedst placerede medlem af DKK kr.1).

Dermed blev Frida Kredsmester i både spring og agility.

Vi fik samtidig 1. udtagelse til RCM Finalen. 

Og jeg fik en fibersprængning ved knæet.

Kredsmestre i Agility: 

Lille: Inge Daae Fagerberg m. Jari, Mellem: Inge Daae Fagerberg m. Bori, Stor: Janne Litgov og Frida

Kredsmestre i Spring: 

Lille: Inge Daae Fagerberg m. Jari, Mellem: Jørjen Dreymann m. Toby,  Stor: Janne Litgov og Frida

4.5.2003 Stævne i Helsingør. 8 point mere til Årets Agilityhund og dermed er Frida udtaget til finalen.
19.4.2003 Stævne i Ølstykke. 3 point til Årets Agilityhund.

2002

20.9.2002 Finale i Årets Agilityhund ved DKK's stævne i Ballerup. Frida endte med i alt 20 point og blev sammenlagt nr. 13.
20.9.2002 Border Collie Klubben udnævnte Årets Hunde i agility Frida fik følgende palceringer:
  • SP3:  nr. 13
  • AGV:  nr. 5
1.9.2002 DM i Køge. Og en flot placering som nr. 7. Frida havde 2 fejlfrie løb. Sammenlagt tid 77,34 sek.  
28.7.2002 Årsstævnevinder 2002

Årsstævne i Border Collie Klubben. Frida blev med en 1. plads i AG Åben og en 6. plads i SP Åben sammenlagt Årsstævnevinder.

15.6.2002 Stævne i Ribe. 1 point mere til Årets Agilityhund.
4/5.5.2002 Stævne i Vissenbjerg. 10 point mere til Årets Agilityhund og dermed kvalificeret til finalen + point til landsholdsudtagelse.
28.4.2002 Stævne på Amager. 2 DM-udtagelser.
6/7.4.2002 Stævne i Gundsølille. Frida fik søndag 5 point til Årets Agilityhund og fik point til landsholdsudtagelse begge dage. En god start på sæsonen.

2001

16.09.2001

Finale i Årets Agilityhund. Placering sammenlagt som nr. 11 med 26 point.

02.09.2001

DM i Køge. Placering som nr. 13. 

Vi fik desværre dømt en fejl på opgangen til balancebommen, men på videoen ses det tydeligt at der er en bagpote på feltet. Ærgerligt, ærgerligt.

26.08.2001 Agilitychampion

Stævne i Jyllinge. Frida blev Dansk Agilitychampion, da hun vandt AG3 for 3. gang.

Faktisk er alle Frida's tre 1. pladser vundet ved stævner i Jyllinge, dog ved 3 forskellige dommere - nemlig Regin Reinhard, Hans Peter Dinesen og Erik Nielsen. Så det må også siges, at være på 3 meget forskellige typer baner.

21/22.04.2001

Stævne i Gundsølille. Frida fik lørdag 5 point og søndag 12 point til Årets Agility Hund og med 17 point er hun allerede i finalen. Det har vi aldrig været før. Så nu må vi se hvordan det går på de næste tællende stævner inden finalen i Brøndby til September.

2000

27.08.2000

Stævne i Jyllinge. 2. placering i Ag kl. 3.

14.05.2000

Stævne i Hillerød. 1. placering i Sp kl. 3.

13.05.2000

Stævne i Hvalsø. 3. placering i Sp kl. 2 og dermed oprykning til kl. 3.

Her er der så en lang pause i resultaterne, hvor Frida var meget syg p.g.a. en alvorlig virusinfektion i maven og hvor jeg kørte galt med bilen og lavede et brud i ryggen. Ingen af delene kan anbefales som særligt fremmende for ens agilityudfoldelser.

1999

05.09.1999

DM i Køge. Placering som nr. 15

27.06.1999

Stævne i Måløv. 2. placering i Sp kl. 2.

16.05.1999

Stævne i Jyllinge. 1. placering i Ag kl. 3.

09.05.1999

Stævne i Hillerød. 3. placering i Ag kl.2 og dermed oprykning til kl. 3. Og samtidig 1. placering i Sp kl. 2.

08.05.1999

Stævne i Hvalsø. 2. placering i Ag kl. 2

24.01.1999

Stævne i Gundsølille. 3. placering i spring og dermed oprykning til kl. 2.

1998

23.08.1998

Stævne i Jyllinge. 1 placering i Ag kl. 2.

09.08.1998

Stævne i Albertslund. 3. placering i agility og dermed oprykning til kl. 2. Også 2. placering i spring.

11.07.1998

Ferietur og stævne på Bornholm. 2. placering i agility.

20/21.06.1998

Vores allerførste stævne i Hillerød. 1. placering i både agility og spring.

 

 

Frida Wilma Asta Agility Hyrdning Rally og LP Fotoalbum Diverse

Historie

Familie

Stamtavle

Div. aktiviteter

Fotoalbum

Frida's fanside

Historie

Data/stamtavle

Udstilling

Fotoalbum

Data/Stamtavle

Hyrderesultater

Fotoalbum

Frida og AG

Agilityrejser

Frida's resultater

Frida AG foto

Om hyrdning

Frida hyrder

Wilma hyrder

Asta hyrder

Resultater

Hyrdefotos

Frida og LP

Frida's resultater

Frida's LP fotos

Wilma's resultater

Asta's resultater

 

Frida's fotos

Wilma's fotos

Asta's fotos

Modelfotos

På tryk

Videofilm

Blog

Gl. nyheder

Youtube

Vi mindes

For sjov

Gæstebog

Denne side er sidst opdateret: 16-09-2008 20:41 . 

Indholdsfortegnelse. Webmaster. Kontakt os. Copyright©2002-2011 - Janne Litgov.